Integratieve kindercoaching op maat

Portret Lilian ten Hove

Over mij

Mijn naam is Lilian ten Hove, integratieve kindercoach & -counselor en in opleiding tot kindertherapeut aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Binnen kijken bij mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Wat beweegt je? Wat zijn je drijfveren? Wat maakt je gelukkig? Wat zijn jouw kernwaarden en hoe leef je daarnaar?

Voor mijn tijd als kindercoach & counselor keek ik als Communicatie Professional onder meer binnen bij vele mensen en organisaties - van kinderpedagogen en medisch specialisten tot designers, kunstenaars en ondernemers. Drijfveren en beweegredenen van de personen die ik interviewde, gingen vaak terug naar de kindertijd. Naar de dromen en wensen, de mogelijkheden en de kansen.

Door alle mooie en boeiende gesprekken luisterde ik uiteindelijk naar mijn eigen diepgewortelde wens en ging ik de opleiding tot kindercoach/-counselor doen. Dat ik kinderen nu kan begeleiden en vaardigheden kan meegeven zodat ze niet alleen leren omgaan met stress, teleurstelling of negatieve gedachten maar ook hun eigen interne hulpbronnen en mogelijkheden effectief leren gebruiken, vind ik supergaaf om te doen.

De opluchting, verwondering en blijdschap op de gezichten en in de harten van kinderen als we aan het werk zijn, dát is nou mijn drijfveer. Zodat ze vrij, blij, krachtig en met zelfvertrouwen in het leven staan!